Ønskeliste

lørdag den 2. april 2011

Give aways... Ja tak:D

De vågne læser har nok spottet at jeg godt kan lide neglelak. Mange neglelakker, helst. Faktisk kan jeg blive helt frustreret, når jeg skal vælge, hvilken lak jeg vil have på, fordi jeg har så mange lakker at vælge imellem.
Den interesse har ledt på ind i en spændende spændende blogverden - en virtuel verden for neglelakentusiaster, som mig selv. Her testes og anmeldes lakker fra hele verden og jeg kan dermed holde mig opdateret på, hvad der sker i neglelakverdenen - jeg aner INTET om politik, sladder og den slags i den virkelige verden, men jeg er ret velbevandret i neglelakkens... Prioritering, my ass!

Nå, men i denne fagre verden er jeg stødt på fænomenet 'Give away', som betyder 'Giv-væk'. Det går ud på at bloggeren udlover en præmie, som h*n trækker lod om på et tidspunkt og så man kan fortjene lodder til, f.eks. ved at blogge om 'give-awayen' som jeg har gjort her. Præmien har vedkommende enten selv finansieret eller fået som sponsorgave.

Og altså, ih hvor jeg synes det er hyggeligt. Tit har folk jo selv betalt for deres præmier og belønner dermed deres læsere, bare fordi... Og det synes jeg er lidt sødt... Altså, jeg ved godt det giver bloggeren omtale, men det er jo ikke noget de bliver rige af...

Havde jeg flere læsere (det kræver jo, at jeg rent faktisk skriver jævnligt, så det bliver ikke lige foreløbig) så ville jeg klart også have en give-away... Altså lige bortset fra at jeg ikke nænner at skille mig af med nogle af mine ting - overhovedet...

Ih altså...


Nedenstående link leder hen til en rigtig fin 'give-away' hvor man bla. kan vinde en rigtig lækker Deborah Lippman-lak. Ikke så fin som 'Happy Birthday-lakken', men rigtig fin alligevel.

A poslished lifes 'give-away'PS: Tjek lige layoutet på bloggen jeg linker til - fårk, det er nogle lækre billeder!


Her er en anden rigtig lækker 'give-away' - klik på billedet for at komme ind på den.


2 kommentarer:

  1. Thanks for blogging about us:) good luck!

    SvarSlet
  2. Så dig helt tilfældigt inde hos A polished life - og så måtte jeg jo lige sige hej :)
    Kender selv alt for godt det der med ikke at få blogget, men gerne ville give noget væk...
    Er også i den der "åh-hvad-skal-jeg-dog-tage-på-denne-gang" konflikt, da min samling også er blevet lidt omfangsrig - men der er ikke noget der hedder for meget neglelak!!!!

    SvarSlet