Ønskeliste

tirsdag den 16. november 2010

Lidt småsentimental er man vel altid...

Som de fleste i min omgangskreds ved, så bruger jeg en del tid på et onlinedebatforum. Her kan vi snakke om alt mellem himmel og jord, fra, hvordan man lærer at gå i stiletter/lave en opbagt sovs/tackler en træls svigermor og meget andet til at finde hjælp til at finde festkjolen på tilbud/gaven til kæresten/en god håndværker samt meget meget mere.

Når jeg fortæller om det og især når jeg fortæller, hvor meget tid jeg bruger der (rigtig meget tid) så forstår folk det som regel ikke helt... De fleste synes nok nærmest at det er en smule kikset.

Men faktum er jo bare, at det er en slags virtuel omgangskreds, som jeg helt selv bestemmer, hvor meget tid/overskud jeg vil bruge på.
Og jeg må da indrømme at jeg har grint meget derinde, glædet mig over andres lykke og grædt over atter andres ulykke, såvel som at jeg selv har spurgt og hjælp og selv givet.

Og lige netop det med at give, er egentligt det som inspirerede mig til denne post - i flere år til jul har der nemlig kørt en tråd om julehjælp, hvor debattører med lidt mere overskud donerer ting, enten penge, julepakker eller hvad de ellers har i overskud til dem som har knapt så meget overskud, på enten den ene eller den anden måde.
Og jeg bliver altså lidt rørt og fælder en enkelt tåre, jeg synes det er SÅ stort når folk hjælper andre, som de måske aldrig har mødt og selvfølgelig også over dem som laver det store arbejde med at indsamle og fordele de forskellige bidrag.

Ifald nogen skulle have lyst til at give et bidrag, så smider jeg da lige et link til tråden - du skal oprette dig som bruger for at kunne poste en besked derinde

Julehjælpen 2010

Ingen kommentarer:

Send en kommentar